CREARE SITE ANTREPRENORI - CREARE SITE COMPANIE

CREARE SITE ROMANIA va ofera posibilitatea de a va dezvolta afacerea in mediul online prin intermediul pachetului creare site pentru antreprenori la preturi minime.

Venim in ajutorul dumneavoastra cu un pachet complet de creare site la un raport pret - calitate imbatabil.

Va oferim solutii complete de creare site web prin intermediul site-urilor interactiveil ?

Indiferent de modul prin care clientii va acceseaza site-ul, el va fi disponibil intr-o forma eleganta si profesionala care va prezenta informatiile oferite de compania dumneavoastra.

Vorbele noastre nu va vor aduce clienti, dar crearea site-ului va fi un adevarat succes pentru afacerea dumneavoastra !

CREARE SITE ANTREPRENORI

Creare Site Romania va ofera un pachet complet de creare site pentru antreprenori cu gazduirea site-ului si achizitionarea domeniului .ro inlusa in pachetul de creare site

Creare Site pentru Antreprenori

contine si reprezinta serviciul de machetare si design al viitorului site, serviciile de studiu de caz, pentru aflarea modalitatilor perfecte de afisare a noului site in internet, implementarea cerintelor clientului in viitorul site, setarea pe serverul web a site-ului.

Optimizare Site

reprezinta serviciile de optimizare a paginilor, user-friendly, pentru citirea usoara a acestora, de catre motoarele de cautare, evidentierea serviciilor oferite pentru buna cotare in motoarele de cautare.

Gazduire Site

reprezinta serviciile de gazduire sau inchiriere a unui spatiu propice site-ului pe un server cu prezenta 100% online. Aceste servere au suporturi speciale pentru afisarea site-urilor in bune condiitii : Limbaj PHP, Baze de date MySQL, webmail, etc.

Mentenanta Site

sunt serviciile contractuale prin care noi ne obligam sa administram si sa actualizam informatiile din noul tau site, contra unei sume lunare. Aceste servicii se ofera acelora ce nu au timpul necesar pentru administrarea si actualizarea informatiilor din site, aceste informatii si actualizari fiind necesare des.

Solutii complete de creare site ?

Suna-ne la 0728 761 673 sau scrie-ne la office@creare-site.ro.