"Fă-ți bagajul. Mergem în vacanță!"
Exact asta trebuie să inspire site-ul de turism în ochii vizitatorilor.

CREARE SITE AGENŢIE TURISM

De la hoteluri și bloguri de travel până la destinații superbe, serviciile noastre de creare site agenție turism vor face o imagine impecabilă în fața clienților dornici de călătorie!
Materialele video și fotografiile profesionale te vor ajuta să-ți vinzi ofertele pe care agenția ta de turism le oferă. Toate site-urile web de turism trebuie obligatoriu să fie calitative și cu o prezență "WOW". 
Andrew Design prin conceptul Creare Site România îți oferă servicii de realizare site agenție turism la prețuri imbatabile. O agenție de turism are nevoie de un proces de creare site web ce poate fi administrat cu ușurință, astfel încât prezentarea ofertelor să poată fi făcută cât mai rapid și concis. Îți oferim metode simple dar de impact mare pentru proiectul tău de creare site agenție turism
Chiar dacă imaginile și materialele video îți pot inspira clienții într-o alegere, construcția unui site de turism trebuie totuși să aibe un design pe placul tuturor.
Design-ul joacă un rol foarte important în prima impresie a unui vizitator cu privire la agenția ta. 
Acestea fiind spune, pentru un site de turism, design-ul este factorul de bază cu privire la încrederea vizitatorilor având în vedere semnificatia de a plănui o excursie. 
Asta însemnând că site-ul trebuie să aibă informații clare cu privire la călătorii și sfaturi utile care să îi ajute pe vizitatori.

Oferim pachete flexibile și accesibile de creare site web cu plată lunară în funcție de nevoile tale. Serviciul de creare site cu plată lunară a fost conceput pentru antreprenorii ce dețin o afacere mica sau medie și preferă să plătească lunar un tarif prin care au siguranța unor servicii complete.

CE TREBUIE SĂ INCLUDĂ UN SITE DE TURISM

Dacă deți o agenție de turism și încă nu ai un site web sau deți unul prea vechi, este momentul să treci la treabă, nu crezi? Prin proiectul de creare site agenție turism poți avea o imagine impecabilă în online, la îndemână potențialilor clienți și la prețuri mult mai mici decât un punct de lucru în oraș.
Deși un site de turism poate părea un lucru relativ simplu, există tone de asemenea site-uri care intră sub aceeași umbrelă. Iar elementele de proiectare de care ai nevoie depind foarte mult de serviciile pe care le oferi.
Fiecare element de proiectare a site-ului de turism are scopul de a atinge un obiectiv specific. Depinde numai de tine să știi care sunt obiectivele, după care să culegi informațiile ce vor completa fiecare pagină de pe site.
Platformă noastră pe care construim site-uri web și magazine online dispune de panou de administrare facil, pentru o bună gestionare a conținutului.
Peste 75% din traficul unui site este definit de device-urile mobile. Fii la îndemâna potențialilor clienți și prezintă-ți site-ul într-un mod impecabil, BE RESPONSIVE !
Pentru că optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, va oferim proiecte optimizate corespunzător pentru toate motoarele de căutare cunoscute

FUNCŢIONALITĂŢI CREARE SITE AGENȚIE TURISM

Înregistrare domeniu .ro - 12 luni;
Găzduire site gratuită - 12 luni;
Achiziționare certificat SSL - 12 luni;
Design responsive - adaptat dispozitivelor mobile;
Panou de administrare facil;
Conținut nelimitat de pagini și secțiuni;
Formulare contact, cerere ofertă, etc;
Secțiune slideshow-statică sau dinamică;
Legături rețele sociale;
Butoane de tipul "Call to action";
Implementare chat online;
Implementare secțiune Blog;
Creare Conturi Google Webmaster/Analitycs;
Implementare module GDPR, Politica de Confidențialitate, Politica Cookie;
Suport tehnic 24/7;
Andrew Design oferă servicii specializate de realizare site web agențiile de turism. Crearea unui site web pentru o agenție de turism este acum mult mai simplă. Fiind un site cu o complexitate ridicată, este necesară analiza tuturor functionalitătilor dorite după care conform acestora, noi îți vom oferi un preț avantajos, și mai multe modalităti de plată.

Fie ca ai o agenţie de turism nou înfiinţată, fie că ai deja un site pentru agenţia ta, dar iţi doresti un nou design sau module în plus, investirea în modernizarea acestuia sau creare lui iţi poate aduce un plus afacerii tale.

PROIECTE CREARE SITE WEB

Adoptii copii
Ingrijire la domiciliu
Servicii sociale
Steilmann Romania
Domeniile Urlati
Cabine lichidator
team-1.png
Salut,
Eu sunt Ana, fata simpatică de la Andrew Design care te va însoți în explorarea serviciilor noastre de creare site.
Dacă totuși nu dispui de timpul necesar, ne poți contacta la:
0739 428 310
hello@creare-site.ro