agentie web design sau freelancer
AGENŢIE DE WEB DESIGN VS. FREELANCER - O DECIZIE GREA!
Dacă afacerea ta nu dispune de o prezența online, nu exiști. Orice companie are nevoie de un site web. Totuși, crearea unui site necesită mult mai multe lucruri decât design-ul său.
Dar unde și cum să găsești o agenție de web design?
De aici începe totul!
O agenție de web design sau freelancer?
Poate fi o dezbatere pe termen lung și o alegere destul de dificilă. Agențiile de web design îți oferă serviciile la un preț mult mai mare decât un freelancer.
O agenție de web design profesională cu o experiență în proiecte de realizare site urmează metode și strategii adecvate pentru dezvoltatea lui. O agenție de web design reprezentată de o echipă îți poate oferi rezultate mult mai bune și mai rapide decât un singur designer/freelancer.
O agenție de web design funcționează ca o bibliotecă în timp ce un freelancer este o carte. O bibliotecă poate oferi milioane de cărți pe același subiect în timp ce o carte îți poate oferi doar subiecte limitate.
Selectarea unei agenții de web design pentru afacerea ta depinde foarte mult de bugetul pe care vrei să-l aloci proiectului. O agenție potrivită îți poate oferi mai multe opțiuni și soluții benefice datorită diversității echipei. În schimb, un freelancer poate fi totuși rapid și ieftin, dar există șansa să nu poată repara problemele apărute pe parcursul proiectului.
Cu toate acestea, colaborarile cu freelanceri sau agenții de web design au propriile avantaje și dezavantaje.
5 SFATURI CARE TE VOR AJUTA ÎN ALEGEREA TA - AGENȚIE WEB DESIGN SAU FREELANCER?
01
.
SPECIALIZAREA ȘI SERVICIILE DE WEB DESIGN OFERITE
O agenție de web design cuprinde o echipă de profesioniști bazați pe diferite domenii. Fiecare au "centura neagră" în ceea ce fac, agenția de web design fiind foarte pretențioasă în privința proiectelor realizate deoarece ele o vor recomanda.
Un freelancer este întradevăr mai ieftin dar este foarte puțin probabil să poată oferi calitatea pe care o oferă o agenție completă.
Totuși, există o ierarhie atunci când vine vorba de agenții de web design. Întreaga echipă este o forță tehnologică când este vorba de construcția și design-ul unui site web, în timp ce un freelancer poate lipsi din anumite zone în momentul în care proiectează site-ul. Agenția de web design este fără îndoială mai capabilă să ofere servicii complete și satisfăcătoare de o calitate mult mai bună.
02
.
CINE ESTE ÎN PAS CU TEHNOLOGIA
Cele mai bune agenții de web design nu iau în prim plan testarea ușoară și rapidă. Există un standard bine construit în dezvoltarea serviciilor de calitate, în timp ce un freelancer se bazează în cea mai mare parte pe resurse free și sunt nevoiți să facă diferite compromisuri.
03
.
COMUNICARE ȘI ÎNDEPLINIREA TERMENELOR LIMITĂ
Există un anumit nivel de profesionalism atunci când vine vorba de a colabora cu o agenție de web design. Întreaga echipă îți ascultă dorințele și face tot posibilul să îți ofere cele mai bune soluții pentru prezența ta în mediul online.
Un web designer independent se află în contact direct cu tine și poate nu reușește să îți ofere soluții suplimentare cu privire la proiectul tău.
Totuși, nimeni din cele două tabere nu dorește să își dezamăgească clienții, dar cu toate acestea ghinionul poate lovi oricând. Este posibil ca un singur om să nu poată duce proiectul la bun sfârșit în timp ce o agenție are întotdeauna un plan de rezervă în cazul în care ceva nu merge conform planului.
04
.
CINE ESTE MAI COSTISITOR ȘI CARE ESTE BUGETUL TĂU
Există deja percepția că agențiile de web design sunt întotdeauna mai costisitoare în comparație cu un freelancer. Ei bine, suntem de acord să nu fim de acord având în vedere că acest lucru depinde de tipul de servicii de care ai nevoie.
Dacă ești în căutarea unui proiect "banal" de web design, bugetul și serviciul prestat poate fi ieftin. Dar dacă dorești crearea unui design și caracterisitici profesionale, atunci ar trebui să te mai gândești o data la buget.
05
.
ÎNCREDERE, FIABILITATE ȘI EFICIENȚĂ
O agenție de web design are obiective pe termen lung, așa că se străduiește din greu să-și construiască o reputație.
În timp ce un freelancer desfășoară activități independente ce au obiective temporare și lucrează în timpul liber.
Agenția de web design te informează în fiecare etapă a proiectului și îți poate actualiza informațiile dorite oricând, ceea ce un freelancer deține un timp limitat. Desigur, el poate fi fiabil chiar și dacă are un job dar uneori poate dispărea în mijlocul proiectului și poate creă o panică în ceea ce te privește.

Agenție web design sau freelancer? TU alegi!

Pe scurt, indiferent de tipul de serviciile de web design de care ai nevoie, trebuie să fi atent la alegerea pe care o faci și mai ales la bugetul de care dispui.
Dacă ai nevoie de mici modificări, un freelancer este alegerea perfectă, dar dacă ai sau dorești un proiect mai stufos cu termene stricte de realizare, atunci o agenție de web design este cea mai bună soluție.
Deci, alege cu înțelepciune!
team-1.png
Salut,
Eu sunt Ana, fata simpatică de la Andrew Design care te va însoți în explorarea serviciilor noastre de creare site.
Dacă totuși nu dispui de timpul necesar, ne poți contacta la:
0739 428 310
hello@creare-site.ro
ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?