Cat costa crearea si dezvoltarea unui site web

Avem cereri de la clienti in care suntem intrebati de costurile site-urilor web pe care noi le realizam. Tocmai din acest motiv, astazi vrem sa iti explicam procesul construirii unui site si cat costa realizarea unui site web. Costurile noastre sunt estimative, ele pot fluctua de la o firma la alta. Asadar, sa incepem:COSTUL DOMENIULUI - INREGISTRAREA DOMENIULUI

Avand in vedere ca suntem in Romania, vom discuta de domeniile web cu extensia .ro . Acest domeniu se poate achizitiona de la Romanian Top Level Domain (ROTLD). Costul pentru inregistrarea unui domeniu .ro este de aproximativ 50 RON/an. De ceva timp, domeniile .ro au taxa anuala, ele putand fi inregistrate pe o perioada de la 1 la 10 ani de zile. Nu este obligatoriu ca domeniile sa fie inregistrate prin ROTLD, ele pot fi achizitionate printr-o terta firma care ofera acest tip de serviciu, chiar si de la noi.GAZDUIRE SITE WEB - PACHETUL DE WEB HOSTING

Serviciile de gazduire site sunt necesare site-urile web. Pe langa faptul ca site-ul web iti va fi ONLINE non-stop, poti beneficia de adrese de e-mail personalizate precum office@numedomeniu.ro . Pe langa serviciul de hosting al site-ului, firmele va ofera si securitatea fisierelor aflate in pachetul de gazduire site. Un asemenea pachet fluctueaza intre 50 RON si 300 RON, in functie de cat spatiu ai nevoie pentru site-ul tau.

Iti oferim serviciul de inregistrare domeniu .ro + gazduirea site-ului web incluse in pachetul de creare site ales!


PRETUL UNUI SITE WEB - CAT COSTA CREAREA UNUI SITE

Un site web este de obicei o carte de vizita interactiva prin care iti poti prezenta serviciile sau produsele potentialilor clienti. Un site web contine de obicei cateva pagini (Acasa, Despre noi, Servicii, Contact) dar pot fi implementate si alte sectiuni dorite de clienti, in functie de ideile lor. Cele mai economice variante de creare site sunt cele realizate pe platforme CMS precum Wordpress, Drupal sau Joomla, ele avand in componenta un panou de control facil de unde orice informatie poate fi modificata la orice ora din zi sau noapte. Pretul realizarii unui site web, sa spunem in ceea ce ne priveste se situeaza undeva la 1.200 RONCONCLUZIE!

Ti-am rezumat cat costa crearea unui site web. Cu toate acestea, acum probabil ai o idee cat de cat in legatura cu decizia pe care va trebui sa o iei. La un prim calcul, sa iti realizezi site-ul web cu firma noastra te costa in jur de 1.200 RON - deoarece noi iti oferim inregistrarea domeniului .ro si gazduirea site-ului web 12 luni incluse in pachet!


timpul inseamna bani
Timpul înseamnă bani!

Îți oferim servicii complete de creare site
Oferte și prețuri de creare site imbatabile

scrie-ne
Scrie-ne

vanzari@creare-site.ro
office@creare-site.ro

locatie
De unde suntem?

Bucureşti
Sector 4

logo