CÂT COSTĂ CREAREA UNUI SITE WEB

Avem cereri de la clienți în care suntem întrebați de cât costă crearea unui site web. Tocmai din acest motiv, astăzi vrem să îți explicăm cei 3 factori care influențează prețul unui site web. Costurile noastre sunt estimative, ele pot fluctua de la o firmă la altă.
Așadar, luați loc și să începem:

COSTUL DOMENIULUI - ÎNREGISTRAREA DOMENIULUI

Având în vedere că suntem în România, vom discuta de domeniile web cu extensia .ro. Acest domeniu se poate achiziționa de la Romanian Top Level Domain (ROTLD). Costul pentru înregistrarea unui domeniu .ro este de aproximativ 50 RON/an. De ceva timp, domeniile .ro au taxa anuală, ele putând fi înregistrate pe o perioadă de la 1 la 10 ani de zile. Nu este obligatoriu ca domeniile să fie înregistrate prin ROTLD, ele pot fi achiziționate printr-o tertă firmă care oferă acest tip de serviciu, chiar și de la noi.

GĂZDUIRE SITE WEB - PACHETUL DE WEB HOSTING

Serviciile de găzduire site web sunt necesare site-urilor web. Pe lângă faptul că site-ul web îți va fi ONLINE non-stop, poți beneficia de adrese de e-mail personalizate precum office@numedomeniu.ro . Pe lângă serviciul de hosting al site-ului, firmele vă oferă și securitatea fișierelor aflate în pachetul de găzduire site. Un asemenea pachet fluctuează între 50 RON și 300 RON, în funcție de cât spațiu ai nevoie pentru site-ul tău.

PREȚUL UNUI SITE WEB - CÂT COSTĂ CREAREA UNUI SITE

Un site web este de obicei o carte de vizită interactivă prin care îți poți prezenta serviciile sau produsele potențialilor clienți. Un site web conține de obicei câteva pagini (Acasă, Despre noi, Servicii, Contact) dar pot fi implementate și alte secțiuni dorite de clienți, în funcție de ideile lor. Cele mai economice variante de creare site sunt cele realizate pe platforme CMS precum Wordpress, Drupal sau Joomla, ele având în componență un panou de control facil de unde orice informație poate fi modificată la orice oră din zi sau noapte. Prețul realizării unui site web, să spunem în ceea ce ne privește pornește de la 1,200 RON.

CONCLUZIE!

Ți-am rezumat cât costă crearea unui site web. Cu toate acestea, acum probabil ai o idee cât de cât în legătură cu decizia pe care va trebui să o iei. La un prim calcul, să îți realizezi site-ul web cu firma noastră te costă în jur de 1,200 RON - deoarece noi îți oferim înregistrarea domeniului .ro și găzduirea site-ului web 12 luni incluse în pachet!
team-1.png
Salut,
Eu sunt Ana, fata simpatică de la Andrew Design care te va însoți în explorarea serviciilor noastre de creare site.
Dacă totuși nu dispui de timpul necesar, ne poți contacta la:
0739 428 310
hello@creare-site.ro
ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?