Creare Site Imobiliar, Realizare Site Agentie Imobiliara

SITE WEB IMOBILIAR, CREARE SITE AGENȚIE IMOBILIARĂ


În România, piața agențiilor imobiliare este în continuă creștere iar datorită acestui fapt, dacă deți o agenție imobiliară și nu ești prezent în internet cu siguranță ai nevoie de un site web. Pe lângă pagina de Facebook, Instagram sau Twitter, necesitatea unui site web pentru agenția ta imobiliară este vitală.
În pachetul de creare site agenție imobiliară pe lângă înregistrarea domeniului .ro, găzduirea site-ului și optimizarea SEO îți oferim și prețuri adaptate bugetului tău!
Cum internetul a devenit principala sursă de atragere a clienților și de prezentare a serviciilor, serviciul de creare site agenție imboliara este unul obligatoriu pentru piața în care activezi. Un site web de imobiliare este modul ideal prin care îți poți prezenta ofertele unei piețe mult mai largi. Mai mulți clienți, mai puține costuri!panou de administrare
Panou De Administrare

Platformă noastră pe care construim site-uri web și magazine online dispune de panou de administrare facil, pentru o bună gestionare a conținutului.

design responsive
Design Responsive

Peste 75% din traficul unui site este definit de device-urile mobile. Fii la îndemâna potențialilor clienți și prezintă-ți site-ul într-un mod impecabil, BE RESPONSIVE !

optimizare site
Optimizare SEO

Pentru că optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, va oferim proiecte optimizate corespunzător pentru toate motoarele de căutare cunoscute

ASPECTE REALIZARE SITE WEB AGENȚIE IMOBILIARĂ

CREARE SITE AGENȚIE IMOBILIARĂ - GAZDUIRE WEB + DOMENIU .RO INCLUSE

Pe lângă aspectul și funcționalitatea site-ului web al agenției imobiliare, un lucru important îl reprezintă optimizarea SEO!
Degeaba site-ul agenției tale este perfect funcțional și cu un aspect plăcut dacă el nu poate fi găsit în motoarele de căutare.
Pașii importanți pentru orice site de imobiliare îl reprezintă naturalețea navigării, design-ul responsive, încărcarea rapidă și desigur, optimizarea SEO. Pe scurt, vizitatorul dorește să ajungă cât mai rapid la informația care îl interesează.

01Analiză

analiza creare site

Etapa preliminară și totodată una dintre cele mai importante în realizarea unui site pentru agentii imobiliare. Vom purta o discuție astfel încât ambele părți să ajungă la un consens cu privire la țintele proiectului.

02Web Design

web design

Având toate detaliile puse la punct începem construcția design-ului. Următorul pas îl reprezintă harta site-ului, mai exact definirea paginilor din site.

03Development

web development

Având design-ul aprobat de echipă și de client, este momentul ca site-ul agentiei imobiliare să devină funcțional și pregătit pentru a fi afișat în browsere și pe orice dispozitiv mobil.

04Lansare

lansare site

În acest moment procesul de creare site imobiliar este finalizat și pregătit pentru ONLINE! Astfel, sunt necesare un pachet de găzduire site și un domeniu web bine ales, care să faciliteze accesul - lucruri pe care noi ți le oferim INCLUSE!.

timpul inseamna bani
Timpul înseamnă bani!

Îți oferim servicii complete de creare site
Oferte și prețuri de creare site imbatabile

scrie-ne
Scrie-ne

vanzari@creare-site.ro
office@creare-site.ro

locatie
De unde suntem?

Bucureşti
Sector 4

logo