Creare Site Agenție Imobiliară, Realizare Site, Web Design

DE CE CREARE SITE AGENȚIE IMOBILIARĂ

Alegând serviciul de creare site agenție imobiliară beneficiați de un proiect profesional cât și o prezența ireproșabilă. Fiecare pachet de realizare site agenție imobiliară are în componență găzduirea web, înregistrarea domeniului .ro, panou de administrare și un design responsive. Prezența agenției de imobiliare în mediul online este vitală!

Un design profesional al agenției imobiliare vă ajută să vă adresați potențialilor clienți cât și prezentarea ofertelor unei piețe mulți mai largi.

BENEFICIILE UNUI PACHET DE REALIZARE SITE AGENȚIE IMOBILIARĂ

Creare site agenție imobiliară - standarde de calitate și actuale în realizare site web, cu o încărcare rapidă și un aspect prietenos pentru vizitatori. Încă din faza de proiectare și creare site agenție imobiliară avem în vedere nevoile de optimizare site SEO încât să asigure o clasare cât mai bună în motorul de căutare Google.


panou de administrare
Panou De Administrare

Platformă noastră pe care construim site-uri web și magazine online dispune de panou de administrare facil, pentru o bună gestionare a conținutului.

design responsive
Design Responsive

Peste 75% din traficul unui site este definit de device-urile mobile. Fii la îndemâna potențialilor clienți și prezintă-ți site-ul într-un mod impecabil, BE RESPONSIVE !

optimizare site
Optimizare SEO

Pentru că optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, va oferim proiecte optimizate corespunzător pentru toate motoarele de căutare cunoscute

TIMP DE EXECUȚIE, PRETURI CREARE SITE AGENȚIE IMOBILIARĂ

Dacă administrezi o agenție imobiliară și dorești pachete de creare site agenție imobiliară cu siguranță serviciile firmei noastre sunt pe placul tău. Proiectele de realizare site agenție imobiliară au la bază teme profesionale ce cuprind cele mai moderne tehnologii în web design de calitate.

Dacă deți deja domeniu .ro sau ai un pachet de găzduire site, deja ești la jumătatea drumului! Timpul scurt cât și prețul de creare site agenție imobiliară mai ieftin iți asigură servicii adaptate bugetului tău.

Cum internetul a devenit principală sursă de informație, este important că o agenție imobiliară să-și promoveze ofertele și să-și prezinte experiență prin prismă unui site profesional de imobiliare.

01Analiză

analiza creare site

Etapa preliminară și totodată una dintre cele mai importante în realizarea unui site pentru agentii imobiliare. Vom purta o discuție astfel încât ambele părți să ajungă la un consens cu privire la țintele proiectului.

02Web Design

web design

Având toate detaliile puse la punct începem construcția design-ului. Următorul pas îl reprezintă harta site-ului, mai exact definirea paginilor din site.

03Development

web development

Având design-ul aprobat de echipă și de client, este momentul ca site-ul agentiei imobiliare să devină funcțional și pregătit pentru a fi afișat în browsere și pe orice dispozitiv mobil.

04Lansare

lansare site

În acest moment procesul de creare site imobiliar este finalizat și pregătit pentru ONLINE! Astfel, sunt necesare un pachet de găzduire site și un domeniu web bine ales, care să faciliteze accesul - lucruri pe care noi ți le oferim INCLUSE!.

timpul inseamna bani
Timpul înseamnă bani!

Îți oferim servicii complete de creare site
Oferte și prețuri de creare site imbatabile

scrie-ne
Scrie-ne

vanzari@creare-site.ro
office@creare-site.ro

locatie
De unde suntem?

Bucureşti
Sector 4

logo