Creare Site Turism, Realizare Site Agentie Turism

PACHETE REALIZARE SITE AGENTIE TURISM


Dacă administrezi o agenție de turism și dorești construcția unui site web profesional cu siguranță serviciile firmei noastre sunt pe placul tău. Proiectele de creare site pentru agențiile de turism au la bază teme profesionale ce implică cele mai moderne tehnologii în web design de calitate.

Dacă dețineți deja domeniu .ro sau un pachet de găzduire site, timpul de construcție a site-ului web pentru agenția de turism este de maximum 20 zile.

Cum internetul a devenit principala sursă de informație, e important ca o agenție de turism să-și promoveze serviciile și să-și prezinte experiența prin prinsma unui site web. Un site de turism poate ajunge cunoscut și să aibă succes dacă îți folosești inventivitatea la maximum.panou de administrare
Panou De Administrare

Platformă noastră pe care construim site-uri web și magazine online dispune de panou de administrare facil, pentru o bună gestionare a conținutului.

design responsive
Design Responsive

Peste 75% din traficul unui site este definit de device-urile mobile. Fii la îndemâna potențialilor clienți și prezintă-ți site-ul într-un mod impecabil, BE RESPONSIVE !

optimizare site
Optimizare SEO

Pentru că optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, va oferim proiecte optimizate corespunzător pentru toate motoarele de căutare cunoscute

PRETURI CREARE SITE AGENTIE TURISM - CREARE SITE WEB TURISM

CREARE SITE AGENTIE TURISM - PACHETE DE LA 3200 RON - GAZDUIRE WEB + DOMENIU .RO INCLUSE

Crearea unui site de turism este cea mai usoara metoda de a va promova afacerea in mediul online. Un site de prezentare, indiferent de marimea firmei dvs, reprezinta imaginea dvs pe internet si este o posibilitate de a atrage noi clienti si de a va mari portofoliul.

Realizare site agentie turism Bucureşti, oferte realizare site web turism, preţ site agentie turism adaptate bugetului tau.

01Analiză

analiza creare site

Etapa preliminară și totodată una dintre cele mai importante în realizarea unui site pentru agentii de turism. Vom purta o discuție astfel încât ambele părți să ajungă la un consens cu privire la țintele proiectului.

02Web Design

web design

Având toate detaliile puse la punct începem construcția design-ului. Următorul pas îl reprezintă harta site-ului, mai exact definirea paginilor din site.

03Development

web development

Având design-ul aprobat de echipă și de client, este momentul ca site-ul agentiei de turism să devină funcțional și pregătit pentru a fi afișat în browsere și pe orice dispozitiv mobil.

04Lansare

lansare site

În acest moment procesul de creare site turism este finalizat și pregătit pentru ONLINE! Astfel, sunt necesare un pachet de găzduire site și un domeniu web bine ales, care să faciliteze accesul - lucruri pe care noi ți le oferim INCLUSE!.

timpul inseamna bani
Timpul înseamnă bani!

Îți oferim servicii complete de creare site
Oferte și prețuri de creare site imbatabile

scrie-ne
Scrie-ne

vanzari@creare-site.ro
office@creare-site.ro

locatie
De unde suntem?

Bucureşti
Sector 4

logo