Creare Site Agenţie Turism, Realizare Site, Web Design

SERVICII COMPLETE DE REALIZARE SITE AGENȚIE TURISM


De la hoteluri si bloguri de travel până la destinații superbe, serviciile noastre de creare site agenție turism vor "împinge" vizitatorii să-și facă o rezervare în secunda doi! Materialele video și fotografiile profesionale te vor ajuta să-ți vinzi ofertele pe care agenția ta de turism le oferă. Toate site-urile web de turism trebuie să fie calitative și cu o prezență "WOW".

Creare Site România îți oferă servicii de realizare site agenție de turism la cele mai bune prețuri. O agenție de turism are nevoie de un proces de creare site web ce poate fi administrat ușor, astfel încât prezentarea ofertelor să poată fi făcută cât mai rapid. Îți oferim metode simple dar de impact mare pentru proiectul de creare site agenție turism.

panou de administrare
Panou De Administrare

Platformă noastră pe care construim site-uri web și magazine online dispune de panou de administrare facil, pentru o bună gestionare a conținutului.

design responsive
Design Responsive

Peste 75% din traficul unui site este definit de device-urile mobile. Fii la îndemâna potențialilor clienți și prezintă-ți site-ul într-un mod impecabil, BE RESPONSIVE !

optimizare site
Optimizare SEO

Pentru că optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, va oferim proiecte optimizate corespunzător pentru toate motoarele de căutare cunoscute

CE INCLUDE SERVICIUL DE CREARE SITE AGENŢIE TURISM?

Dacă deți o agenție de turism și încă nu ai un site web site web sau deți unul prea vechi, este momentul să treci la treabă, nu crezi? Prin proiectul de creare site agenție turism poți avea o imagine impecabilă în online, la îndemână potentialor clienți și la prețuri mult mai mici decât un punct de lucru în oraș.

Ce îți putem oferi în pachetul de creare site agenție de turism:

  • poate fi 100% administrat de către echipa ta;
  • realizare design modern;
  • categorii nelimitate și sub categorii pe o structura dorita de tine;
  • administrarea ofertelor de vacanta ușor;
  • administrarea destinațiilor care se pot împărții cum doriți și anume, pe tari, orașe, stațiuni, etc;
  • statistici online despre numărul de vizualizări, cea mai vizitata oferta, etc;
  • realizare de filtre avansate în funcție de criteriile dorite pentru o interfața cât mai prietenoasa cu utilizatorul;
  • orice alta funcționalitate dorita pe care o dorești, se poate discuta și o putem realiza;

01Analiză

analiza creare site

Etapa preliminară și totodată una dintre cele mai importante în realizarea unui site pentru agentii de turism. Vom purta o discuție astfel încât ambele părți să ajungă la un consens cu privire la țintele proiectului.

02Web Design

web design

Având toate detaliile puse la punct începem construcția design-ului. Următorul pas îl reprezintă harta site-ului, mai exact definirea paginilor din site.

03Development

web development

Având design-ul aprobat de echipă și de client, este momentul ca site-ul agentiei de turism să devină funcțional și pregătit pentru a fi afișat în browsere și pe orice dispozitiv mobil.

04Lansare

lansare site

În acest moment procesul de creare site agenție turism este finalizat și pregătit pentru ONLINE! Astfel, sunt necesare un pachet de găzduire site și un domeniu web bine ales, care să faciliteze accesul - lucruri pe care noi ți le oferim INCLUSE!.

timpul inseamna bani
Timpul înseamnă bani!

Îți oferim servicii complete de creare site
Oferte și prețuri de creare site imbatabile

scrie-ne
Scrie-ne

vanzari@creare-site.ro
office@creare-site.ro

locatie
De unde suntem?

Bucureşti
Sector 4

separator
logo