Creare Site Web, Site Prezentare Ieftin

PACHETE REALIZARE SITE WEB DE PREZENTARE


Firma noastră de creare site îți oferă servicii complete de creare site prezentare la prețuri ieftine și diverse funcționalități. Site-urile de prezentare pot fi statice prin cod HTML ceea ce implică ca actualizarea informațiilor prezente în site să se facă de firma noastră sau site-uri de prezentare dinamice ce va conține un panou de administrare facil de unde beneficiarul va putea modifica informațiile prezente în site.

Site-urile de prezentare sunt de o complexitate medie la care se pot adăuga oricând diverse module. Fiecare website de prezentare este gândit și proiectat în așa fel încât să corespundă nevoilor și funcționalităților dorite de client.

Strategiile și inovațiile aduse la crearea unui site de prezentare au că obiectiv stimularea audienței de a interacționa cu potențialii clienți. Elementele grafice specifice unui website sunt bannerele, animațiile, pop-up-urile dar și informația prezentată în site precum și o navigare facilă și prietenoasă.panou de administrare
Panou De Administrare

Platformă noastră pe care construim site-uri web și magazine online dispune de panou de administrare facil, pentru o bună gestionare a conținutului.

design responsive
Design Responsive

Peste 75% din traficul unui site este definit de device-urile mobile. Fii la îndemâna potențialilor clienți și prezintă-ți site-ul într-un mod impecabil, BE RESPONSIVE !

optimizare site
Optimizare SEO

Pentru că optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, va oferim proiecte optimizate corespunzător pentru toate motoarele de căutare cunoscute

PRETURI CREARE SITE PREZENTARE - CREARE SITE WEB PROFESIONAL

CREARE SITE PREZENTARE - PACHETE DE LA 1200 RON - GAZDUIRE WEB + DOMENIU .RO INCLUSE

Crearea unui site de prezentare este cea mai usoara metoda de a va promova afacerea in mediul online. Un site de prezentare, indiferent de marimea firmei dvs, reprezinta imaginea dvs pe internet si este o posibilitate de a atrage noi clienti si de a va mari portofoliul.

Realizare site de prezentare Bucureşti, oferte realizare site web de prezentare imbatabile, preţ site de prezentare ieftine adaptate bugetului tau.

01Analiză

analiza creare site

Etapa preliminară și totodată una dintre cele mai importante în realizarea unui site de prezentare. Vom purta o discuție astfel încât ambele părți să ajungă la un consens cu privire la țintele proiectului.

02Web Design

web design

Având toate detaliile puse la punct începem construcția design-ului. Următorul pas îl reprezintă harta site-ului, mai exact definirea paginilor din site.

03Development

web development

Având design-ul aprobat de echipă și de client, este momentul ca site-ul de prezentare să devină funcțional și pregătit pentru a fi afișat în browsere și pe orice dispozitiv mobil.

04Lansare

lansare site

În acest moment procesul de creare site prezentare este finalizat și pregătit pentru ONLINE! Astfel, sunt necesare un pachet de găzduire site și un domeniu web bine ales, care să faciliteze accesul-lucruri pe care noi ți le oferim INCLUSE!.

timpul inseamna bani
Timpul înseamnă bani!

Îți oferim servicii complete de creare site
Oferte și prețuri de creare site imbatabile

scrie-ne
Scrie-ne

vanzari@creare-site.ro
office@creare-site.ro

locatie
De unde suntem?

Bucureşti
Sector 4

logo