Creare Site Web, Site Prezentare Ieftin

CREARE SITE PREZENTARE, OFERTE CREARE SITE WEB


Fie că ai nevoie de servicii de creare site prezentare simplu sau creare site prezentare complex, indiferent de ceea ce cauți, Creare Site România este alegerea.
Serviciul de creare site prezentare este obligatoriu pentru firmele ce vor să activeze în mediul online și să-și mărească portofoliul de clienți. Strategiile și inovațiile aduse în proiectul de realizare site prezentare au ca obiectiv stimularea audienței de a interacționa. Elementele de bază ale unui site de prezentare fiind: o navigare ușoară a vizitatorului și un design responsive adaptat dispozitivelor mobile, NU acceptăm să pierzi nici un potențial client!
Ai căutat pe internet: realizare site de prezentare București, oferte realizare site web de prezentare, prețuri creare site prezentare și ai ajuns la noi? TOATE se întâmplă cu un SCOP, nu-l irosi!panou de administrare
Panou De Administrare

Platformă noastră pe care construim site-uri web și magazine online dispune de panou de administrare facil, pentru o bună gestionare a conținutului.

design responsive
Design Responsive

Peste 75% din traficul unui site este definit de device-urile mobile. Fii la îndemâna potențialilor clienți și prezintă-ți site-ul într-un mod impecabil, BE RESPONSIVE !

optimizare site
Optimizare SEO

Pentru că optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, va oferim proiecte optimizate corespunzător pentru toate motoarele de căutare cunoscute

PRETURI CREARE SITE PREZENTARE - CREARE SITE IEFTIN

CREARE SITE PREZENTARE - GAZDUIRE WEB + DOMENIU .RO INCLUSE

Îți oferim servicii și prețuri ieftine de creare site prezentare cu găzduire site web și înregistrarea domeniului .ro INCLUSE în prețul pachetului de creare site prezentare.
Un pachet de realizare site prezentare web conține pe lângă cele enumerate mai sus și un panou de administrare facil de unde poți modifica orice informație prezentă în site și design responsive adaptat dispozitivelor mobile.
Ai nevoie de construcția unui site web de prezentare dar dispui de un buget mai mic decât oferta noastră? Nici o problemă, scrie-ne, propune-ne bugetul tău și îți promitem că vom colabora și vei avea un site de prezentare iresprosabil!

01Analiză

analiza creare site

Etapa preliminară și totodată una dintre cele mai importante în realizarea unui site de prezentare. Vom purta o discuție astfel încât ambele părți să ajungă la un consens cu privire la țintele proiectului.

02Web Design

web design

Având toate detaliile puse la punct începem construcția design-ului. Următorul pas îl reprezintă harta site-ului, mai exact definirea paginilor din site.

03Development

web development

Având design-ul aprobat de echipă și de client, este momentul ca site-ul de prezentare să devină funcțional și pregătit pentru a fi afișat în browsere și pe orice dispozitiv mobil.

04Lansare

lansare site

În acest moment procesul de creare site prezentare este finalizat și pregătit pentru ONLINE! Astfel, sunt necesare un pachet de găzduire site și un domeniu web bine ales, care să faciliteze accesul-lucruri pe care noi ți le oferim INCLUSE!.

timpul inseamna bani
Timpul înseamnă bani!

Îți oferim servicii complete de creare site
Oferte și prețuri de creare site imbatabile

scrie-ne
Scrie-ne

vanzari@creare-site.ro
office@creare-site.ro

locatie
De unde suntem?

Bucureşti
Sector 4

logo