CREARE SITE CU PLATĂ LUNARĂ

Pachete creare site special construite pentru tine.

CREARE SITE WEB CU PLATĂ LUNARĂ

Oferim pachete flexibile și accesibile de creare site cu plată lunară în funcție de nevoile tale. Andrew Design, prin conceptul Creare Site România îți oferă website-uri complete pentru afacerea ta. Dorim să oferim pachete și servicii excelente de web design accesibile oricărui antreprenor.
Caracteristicile de bază a unui abonament lunar fiind: înregistrarea domeniului .ro, găzduire web, optimizare seo, actualizări și back-up zilnic dar și monitorizarea securității și a performanțelor.

INTERESAT DE PACHETE DE CREARE SITE CU PLATĂ LUNARĂ?
DE LA 250 RON/LUNA!

Odată ce optezi pentru un pachet de creare site cu plată lunară, termenul de execuție este de aproximativ 15 zile.
Serviciul de creare site cu plată lunară a fost conceput pentru antreprenorii ce dețin o afacere mica sau medie și preferă să plătească lunar un tarif prin care să aibă siguranță unor servicii complete. Toate site-urile sunt optimizate și gestionate/actualizate integral de echipa noastră. Credem că mulți antreprenori preferă un serviciu de creare site cu plată lunară astfel încât restul banilor să îi poată folosi în alte servicii benefice companiei.
Te lăsăm să te mai gândești?
Ne poți scrie sau suna, dacă nu dispui de mult timp.
hello@creare-site.ro

ACTUALIZARE COMPLETĂ

Toate site-urile web dezvoltate în cadrul pachetelor noastre cu plată lunară dispun de actualizare din partea echipei noastre. Practic, tu ne trimiți materialul și noi îl implementăm astfel tu să nu "pierzi" timpul și să te poți axa pe alte lucruri benefice companiei tale.
Atâta timp cât îți vei reînnoi abonamentul lunar, vom proteja, monitoriza și repara în permanență posibilele probleme care ar putea apărea la site. În funcție de numărul de pagini, actualizările dorite lunare sau alte funcționalități de care ai nevoie, alege pachetul cel mai optim pentru business-ul tău.
Pentru a te bucura de avantaje complete cu privire la crearea unui site web, optează pentru un pachet cu tarif mai ridicat.

COST REDUS ÎN PORNIREA UNUI SITE WEB

Pachetele de creare site cu plată lunară sunt concepute astfel încât să vină în ajutorul antreprenorilor ce doresc o prezență a afacerii în online. Pachetele de creare site cu plată lunară nu sunt numai la prețuri accesibile dar și mult mai economice decât alte planuri oferite serviciilor de creare site.
Îți oferim șansa de a lucra cu experți în web design, fără să fi nevoit să implici sume colosale. Construcția unui site web este destul de scumpă dar căutăm să oferim oricui șansa de a fi online! Gândește-te că proiectul tău, din prisma unei singure plăți poate sări cu ușurință peste 300 € (DOAR crearea site-ului web) dar într-un pachet de creare site cu plată lunară îți oferim mult mai mult. 

MONITORIZARE SECURITATE

Protecția site-ului web este foarte importantă atunci când vine vorba de o afacere în online. În fiecare zi, mii de site-uri sunt sparte în timp ce milioane de site-uri înregistrează doar încercări. Pachetele noastre de creare site în rate dispun de monitorizarea securității și remedierea problemelor apărute. Îți monitorizăm site-ul web și-l păstrăm curat.

PROIECTARE ȘI DEZVOLTARE MAI RAPIDĂ

În funcție de abonamentul pentru care optezi și proiectul de care ai nevoie, îți putem dezvolta site-ul pe o platformă CMS sau un site static pe tehnologia HTML. În funcțiile de nevoile tale, noi avem soluția, însemnând că după ce vom primi o listă a preferințelor și funcționalităților, vom dezvolta un site web care va fi pe placul tău. Dacă ai nevoie de un site web dar nu dispui de sume exagerate de bani, pachetele noastre de creare site în rate sunt cel mai bun pariul al tău.

ASISTENȚĂ 24/24

Alege un pachet de creare site cu plată lunară care se adaptează ideilor tale și pregătește-te pentru a fi reprezentat de o echipă de profesioniști în online. Îți vom sări în ajutor ori de câte ori vei avea nevoie.
Dacă afacerea ta nu a mai avut până acum un site web, probabil nu știi cum poate fi spart. Un site web poate funcționa impecabil și într-o clipă el poate fi spart. Un abonament lunar de creare site îți alungă această grijă. 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE - CREARE SITE PLATĂ LUNARĂ

Ce include prețul de creare site cu plata lunară?
Prețul de creare site în rate cuprinde înregistrarea domeniului, găzduirea site-ului, certificatul SSL și administrarea site-ului web. În momentul când ai nevoie de modificări la site, doar ne anunțiAtenție, ai dreptul la 5 (cinci) modificări pe luna.
Cum se va desfășura colaborarea printr-un abonament de creare site?
Ce se întâmplă dacă vreau să renunț la serviciul vostru?
În cât timp voi avea site-ul online?
Dacă pe parcurs doresc și alte funcționalități/pagini decât cele anterioare?
Cine îmi administrează/actualizează site-ul web?
Care este tariful lunar pentru acest pachet?
Te-ai hotărât? Dorești să faci parte din online?
Hai să trecem la treabă!
hello@creare-site.ro

PROIECTE CREARE SITE WEB

Adoptii copii
Ingrijire la domiciliu
Servicii sociale
Steilmann Romania
Domeniile Urlati
Cabine lichidator