REDESIGN SITE WEB, RECONSTRUCŢIE SITE

Readucem la viață orice site web!
Site-ul tău web a trecut de prima tinerețe și numai prezintă pentru tine un beneficiu?
Mai mult ca sigur l-ai lăsat de izbeliște și acum ești pus pe treabă, de aceea, noi, cei de la Andrew Design îți oferim pachete imbatabile de redesign site web. Mediul online este la modă, nu o zicem noi ci statisticile. Tot mai mulți oameni folosesc internetul, fie că au nevoie de o frizerie sau nu au timp să facă piață, ei sunt AICI, tu de ce să nu te prezinți așa cum trebuie?! 
Știai că un design slab al site-ului poate afecta vânzările? Nici nu vrem să ne gândim oare câți ai pierdut până acum...
Un site care nu este atractiv pentru vizitatori, are nevoie de un serviciu de redesign site web, fără discuție!

Oferim pachete flexibile și accesibile de creare site web cu plată lunară în funcție de nevoile tale. Serviciul de creare site cu plată lunară a fost conceput pentru antreprenorii ce dețin o afacere mica sau medie și preferă să plătească lunar un tarif prin care au siguranța unor servicii complete.

Indiferent de mărimea firmei sau industria în care activezi, este important să adopți o strategie nouă de marketing care să includă și un serviciu de redesign site. Nu uita, imaginea vinde!
Află ce nu funcționează și ce obiective vrei să atingi.
Un site web trebuie să-ți prezinte compania într-un mod inedit și profesional astfel încât să îți poți prezenta serviciile unei piețe mult mai largi și să ai siguranța că îți poți mări portofoliul de clienți. Este inutil să te străduiești să ai o afacere puternică și înfloritoare în off-line dacă în online lasă de dorit. 

AVANTAJELE PROCESULUI DE REDESIGN SITE

 
Redesign-ul unui site web îți oferă o identitate profesională și nouă în online care te poate ajuta să-ți mărești portofoliul de clienți. 

Avantajele de bază ale unui serviciu de redesign site web fiind: o imagine impecabilă, profesionalism în fața clienților și un succes garantat în mediul online. În serviciul de redesign site putem integra cu ușurință instrumente și caracteristici moderne astfel încât să ofere utilizatorului o experiență plăcută și o navigare facilă. De asemenea, pachetul de redesign site conține și optimizarea SEO On-Page. Ești pregătit să-ți reconstruim imaginea?!

DE CE SĂ APELEZI LA UN SERVICIU DE REDESIGN SITE?

După cum spuneam, imaginea companiei tale este prezentată în mediul online prin site-ul web. Serviciul de redesign site îți oferă un set complet de funcționalități prin care vei avea siguranța unei imagini impecabile. Prezența companiei în online numai este un moft și a devenit un "must to do". Vizitatorii și potențialii clienți percep calitatea serviciilor tale prin imaginea pe care ți-o construiești. Prin pachetul de redesign site ne asigurăm că vizitatorii vor avea o experiență plăcută, navigarea va fi una facilă astfel încât vizitatorul să ajungă rapid la informațiile care îl interesează cât și un design responsive, adaptat dispozitivelor mobile.

Atunci când proiectul de creare site web numai reprezintă pentru tine sau compania ta un succes și are un concept depășit este momentul să apelezi la serviciile noastre de redesign site, nu crezi?

FUNCŢIONALITĂŢI RECONSTRUCŢIE SITE PREZENTARE

Redesign site după propunerea/modelul clientului;
Conținut nelimitat de pagini, secțiuni;
Formulare contact, cerere ofertă, etc;
Secțiune Slideshow-statică sau dinamică;
Legături rețele sociale;
Butoane de tipul "Call to action";
Implementare chat online;
Implementare secțiune Blog;
Creare conturi Google Webmasters/Analitycs;
Implementare module GDPR, Politica de confidențialitate, Politica Cookie;

PAȘII SERVICIILOR DE REDESIGN SITE

01

Analiză

Etapa preliminară și totodată una dintre cele mai importante în redesign-ul unui site web. Vom purta o discuție astfel încât ambele părți să ajungă la un consens cu privire la țintele proiectului.

02

Design

Având toate detaliile puse la punct începem construcția design-ului. Următorul pas îl reprezintă harta site-ului, mai exact definirea paginilor din site, prezenta responsive.

03

Dezvoltare

Având design-ul aprobat de echipă și de client, este momentul ca site-ul web să devină funcțional și pregătit pentru a fi afișat în browsere și pe orice dispozitiv mobil.

04

Lansare

În acest moment procesul de redesign site web este finalizat și pregătit pentru ONLINE! Astfel, sunt necesare un pachet de găzduire site și un domeniu web bine ales, care să faciliteze accesul - lucruri pe care noi ți le oferim INCLUSE!

SERVICII COMPLETE DE REDESIGN SITE - PREȚURI ȘI PACHETE IMBATABILE!

Redesign site - un serviciu web foarte popular. Având în vedere că tot mai mulți clienți au apelat la serviciile noastre de redesign site din prisma faptului că site-urile web nu mai erau actualizate de ani buni sau nu erau conforme ultimelor tehnologii în materie de creare site, ne-am hotărât să oferim pachete complete și servicii profesionale de redesign site.

Serviciile de redesign site pe care ți le propune Creare Site România includ transferul și îmbunătățirea informațiilor din site-ul vechi pe un site nou cu design responsive și o imagine profesională în online.
Sunt diverse avantaje pe care serviciul de redesign site ți le poate aduce. De la site-ul web construit pe baza ultimelor tehnologii în web designdesign responsive - adaptat dispozitivelor mobile încât să nu pierzi nici un potențial client și nu în ultimul rând, o prezența impecabilă și creativă în mediul online.

PROIECTE CREARE SITE WEB

Adoptii copii
Ingrijire la domiciliu
Servicii sociale
Steilmann Romania
Domeniile Urlati
Cabine lichidator
team-1.png
Salut,
Eu sunt Ana, fata simpatică de la Andrew Design care te va însoți în explorarea serviciilor noastre de creare site.
Dacă totuși nu dispui de timpul necesar, ne poți contacta la:
0739 428 310
hello@creare-site.ro