Servicii Redesign Site, Reconstructie Site Responsive

PACHETE REDESIGN SITE WEB


Readucem la viață orice site web!
Redesign site - un serviciu web care este foarte popular. Având în vedere că unii dintre clienții noștri au apelat la serviciul de redesign site web din prisma faptului că aveau site-urile "prăfuite" ne-am hotărât să oferim un pachet complet de reconstrucție website.

Site-ul tău este învechit și numai atrage clienți?
Mediul online este extrem de dinamic și este posibil ca tehnologia din zilele noastre să își facă simțită prezența mai mult ca sigur. Soluțiile de redesign site pe care vi le propune Creare Site România includ transferul și îmbunătățirea informațiilor din site-ul vechi pe un site web nou cu panou de administrare, optimizat SEO și cu design responsive.panou de administrare
Panou De Administrare

Platformă noastră pe care construim site-uri web și magazine online dispune de panou de administrare facil, pentru o bună gestionare a conținutului.

design responsive
Design Responsive

Peste 75% din traficul unui site este definit de device-urile mobile. Fii la îndemâna potențialilor clienți și prezintă-ți site-ul într-un mod impecabil, BE RESPONSIVE !

optimizare site
Optimizare SEO

Pentru că optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, va oferim proiecte optimizate corespunzător pentru toate motoarele de căutare cunoscute

PRETURI REDESIGN SITE - CREARE SITE WEB RESPONSIVE

SERVICII REDESIGN SITE - PACHETE DE LA 950 RON - GAZDUIRE WEB + DOMENIU .RO INCLUSE

Prezenta in mediul online a devenit o cerinta majora a oricarei afaceri de succes, dar necesitatea unui site web pentru orice firma a devenit obligatoriu. Potentialii clienti sau parteneri de afaceri percep calitatea serviciilor si imaginea companiei prin design-ul profesional si placut al site-ului web.

Realizare site agentie turism Bucureşti, oferte realizare site web turism, preţ site agentie turism adaptate bugetului tau.

01Analiză

analiza creare site

Etapa preliminară și totodată una dintre cele mai importante în redesign-ul unii site web. Vom purta o discuție astfel încât ambele părți să ajungă la un consens cu privire la țintele proiectului.

02Web Design

web design

Având toate detaliile puse la punct începem construcția design-ului. Următorul pas îl reprezintă harta site-ului, mai exact definirea paginilor din site, prezenta responsive.

03Development

web development

Având design-ul aprobat de echipă și de client, este momentul ca site-ul web să devină funcțional și pregătit pentru a fi afișat în browsere și pe orice dispozitiv mobil.

04Lansare

lansare site

În acest moment procesul de redesign site web este finalizat și pregătit pentru ONLINE! Astfel, sunt necesare un pachet de găzduire site și un domeniu web bine ales, care să faciliteze accesul - lucruri pe care noi ți le oferim INCLUSE!.

timpul inseamna bani
Timpul înseamnă bani!

Îți oferim servicii complete de creare site
Oferte și prețuri de creare site imbatabile

scrie-ne
Scrie-ne

vanzari@creare-site.ro
office@creare-site.ro

locatie
De unde suntem?

Bucureşti
Sector 4

logo